Повідомлення про оприлюднення проекту рішення «Про затвердження Регламенту  Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Стеблівської селищної ради»

Дата: 02.04.2020 14:07
Кількість переглядів: 521

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення «Про затвердження Регламенту  Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Стеблівської селищної ради»

 

         Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Стеблівська селищна рада повідомляє про оприлюднення з 02.04.2020  в мережі Інтернет за адресою: https://steblivska-gromada.gov.ua/  проекту рішення Стеблівської селищної ради «Про затвердження Регламенту  Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Стеблівської селищної ради » (далі – Проект) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних і юридичних осіб та їх об’єднань.

         Проект регуляторного акта передбачає приведення нормативно-правових актів у відповідність  до вимог  чинного законодавства та інформування населення  щодо порядку  надання адміністративних послуг,  підвищення якості їх  надання, створення сприятливих умов для реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб на одержання таких послуг на території Стеблівської об’єднаної територіальної громади.

         Зауваження та пропозиції до проекту від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань просимо надсилати за такою адресою: 19541, вул. Партизанська, 4 , смт. Стеблів  Корсунь - Шевченківський район, Черкаська  область з поміткою «зауваження та пропозиції  до регуляторного акту» або  на електронну пошту Стеблівської селищної ради: steblivsr@ukr.net. Пропозиції приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення.

 

Виконавчий комітет Стеблівської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь