Пошук

Максимально убезпечити: люди старшого віку зможуть купувати продукти в маркетах у визначений час

Дата: 25.03.2020 08:21
Кількість переглядів: 533

Аби максимально убезпечити людей похилого віку від небезпеки захворювання на коронавірусну інфекцію, в області запроваджують систему продажу продуктів для них у закладах низки торговельних мереж у визначений час.

Уже відзавтра особи старшого віку матимуть змогу купувати продукти з 8 до 9 ранку в маркетах мереж: «Деликат», «Гранд Маркет», «Сільпо», «Molli» «Citi market», «АТБ», «Абсолют». Їхні власники відгукнулись на пропозицію, спрямовану Головним управлінням Держпродспоживслужби в Черкаській області. Поступово долучаються й у районах.

Нагадаємо, саме люди похилого віку – у групі ризику та найбільш уразливі до зараження коронавірусом й виникнення важких ускладнень хвороби.

– Рішення про такий механізм ухвалили на засіданні штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій, що діє в області, – говорить заступник очільника області, керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації регіонального рівня Дмитро Ляшов. – Ми переконані, що встановлені часові межі мінімізують контакти людей похилого віку. Тим більше, така модель застосовується та демонструє свою ефективність в країнах Західної Європи.

Зауважимо, про змогу купувати товари особами старшого віку із 8 до 9 ранку буде додатково поінформовано населення у відповідних торговельних закладах. Працівники торговельних залів при потребі допомагатимуть покупцям.

Просимо всіх черкащан поставитись до ситуації з розумінням, а керівників інших торговельних мереж долучатися до втілення такого часового режиму для людей старшого віку.

Інформує Прес-служба Черкаської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь