Пошук

З Днем Гідності та Свободи!

Дата: 21.11.2019 08:13
Кількість переглядів: 437

Шановні жителі Стеблівської об`єднаної територіальної громади! 

Сьогодні, 21 листопада, ми відзначаємо День Гідності та Свободи, вшановуваємо  громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. Цей день є символом двох революцій, які змінили Україну, назавжди закарбувалися в її історії та  стали беззаперечним доказом відродження єдиної,  соборної та незалежної держави. У День Гідності та Свободи ми вшановуємо пам`ять Героїв Небесної Сотні, вклоняємося всім захисникам  української державності, бійцям-патріотам, які беруть участь у війні на Сході України, всім, хто власним життям та своїми вчинками демонструють бажання українців жити у вільній,  демократичній державі.

Вітаю всіх з Днем Гідності і Свободи, зичу міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сил та наснаги в усіх ваших справах. Нехай для кожного з вас свобода й гідність будуть життєвими  принципами, а не просто словами. Нехай любов до рідної землі єднає нас у боротьбі за право на світле майбутнє для нас і наших нащадків.

З повагою,

селищний голова                                                                                                                   Олексій Данільченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь