Об`єднані добрими справами:)

Дата: 23.10.2019 13:44
Кількість переглядів: 510

ОБ’ЄДНАНІ ДОБРИМИ СПРАВАМИ

Якби кожен ????‍????????????????????‍?? щодня робив хоч дві добрі справи ????????????, у світі ????було б більше добра ????, ніж людей ???????????????? - під таким гаслом 18 жовтня в Корсунь-Шевченківському районному центрі дитячої та юнацької творчості була проведена районна конференція лідерів ????‍??????‍??учнівського самоврядування Корсунщини, у якій взяли участь фахівці Корсунь-Шевченківського районного сектору філії Центру пробації в Черкаській області.

Відкрили конференцію представники осередків Ліги старшокласників м. Корсунь-Шевченківський та району, що представили свої виступи-презентації: «Реалізація проектів Ліги старшокласників», «Покращуємо життя своєї громади», «Вершити справи і творити», «Ми – можемо!».

В рамках заходу також відбувся брифінг, який був присвячений темі: «Можливості спільної діяльності органів державної влади, місцевого самоврядування, навчальних закладів, громадськості у формуванні Особистості, Громадянина, Патріота».

У брифінгу взяли участь представники державних органів влади району, громадських організацій, осередків Ліги старшокласників м.Корсунь-Шевченківський та району.

Під час брифінгу до слова було запрошено старшого інспектора Корсунь-Шевченківського районного сектору філії Центру пробації в Черкаській області Ірину Хаткову, яка розповіла присутнім про діяльність уповноваженого органу з питань пробації, яким чином пробація може взаємодіяти із органами влади, громадськими організаціями щодо забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень.

Наступним етапом конференції був районний конкурс «По алеї правових знань», під час якого учні змагалися та відповідали на питання правового характеру.

Такого роду заходи допомагають стати ближчими до гідних представників нашого суспільства – молоді та донести до них максимум практичних питань, які їх так цікавлять та дають поштовх у свої правовій обізнаності.

Корсунь-ШевченківськийРС
філії Центру пробації в Черкаській області

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь