Привітання жителів Стеблівської об’єднаної територіальної громади з Днем захисника України та Днем Українського козацтва!

Дата: 14.10.2019 19:00
Кількість переглядів: 432

Шановні жителі Стеблівської об’єднаної територіальної громади!
Шановні захисники України, ветерани війн, учасники АТО!
Прийміть найщиріші вітання з Днем захисника України, яке відзначається у нашій державі водночас із Днем Українського козацтва.

14 жовтня в Україні з давніх давен вважається особливим днем. Це – свято Покрови Пресвятої Богородиці. Саме у цей день, починаючи з 14 жовтня 2014-го року, згідно з Указом Президента в Україні встановлено офіційне свято – День захисника України.
Українці завжди жили за християнськими цінностями та зі святою вірою у серці. Тому цей день символізує зв’язок поколінь, невмирущість героїчних традицій нашого народу і дарує упевненість, що все в нашій Батьківщині буде добре. Бо над нами – захист Покрови, Діви Марії, Матері Божої.
Сьогодні День захисника України – це справжнє свято мужності й самовідданості. Це – Ваше свято, шановні учасники АТО, ветерани Другої світової війни, військовослужбовці, воїни запасу, батьки та матері солдатів, волонтери. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддавав і продовжує віддавати свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.
Сьогодні у кожному домі віддають данину шани й поваги тим, хто в лиху годину війни мужньо боронив і зараз боронить українську землю. Ми вшановуємо і пам'ять тих, хто віддав своє життя у боротьбі за мир, спокій та незалежність нашої держави. Перед вами ми схиляємося, у вас вчимося любити Батьківщину.
Шановні захисники! Виконавчий комітет Стеблівської селищної ради сердечно бажає вам щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь Вітчизни. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу. Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням.
Із Днем захисника України і святом Покрови Пресвятої Богородиці!
Слава Україні! Героям СЛАВА!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь