День незалежності в Дацьках!

Дата: 27.08.2019 15:06
Кількість переглядів: 478

Фото без опису

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ В ДАЦЬКАХ!

 

         Найбільшим національним святом є День Незалежності. Наша країна вкотре святкує річницю, відколи здійснилася мрія всіх українців – бути господарями на свої землі.

У переддень річниці  до святкової зали СБК с Дацьок завітали не тільки мешканці села , а і жителі сіл Яблунівки, Прутильців, Переможенців.

         Ведуча Таня Бєлих привітала всіх з Днем народження неньки України. Святковий концерт відкрила Бойко Віта з віршем «Я Україна». До слова запросили  старосту сіл Кравченко Валентину Петрівну яка  привітала з нагоди Дня державного прапора та 28-ї річниці Незалежності України. Вшанували пам’ять хвилиною мовчання тих, хто загинув в роки Другої Світової війни, Героїв Небесної Сотні, загиблих на Сході України у боротьбі за правду. На святковий концерт були запрошенні колективи «Хильківчани», тріо «Мальви», солісти: Федір Безуглий, Ольга Гожедрянова з села Хильки. А також завітали на концерт ансамбль «Зорецвіт» та солістка Алла Порпленко з села Сидорівка. В гумористичній сценки прийняли участь Ірина Онищенко та Анастасія Ковтун. Завершили святкову програму піснею «За столом збирається родина» усі учасники концерту.

         Мешканці та гості села були задоволенні святковою програмою і дуже вдячні учасникам святкової програми.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь