День знань у Шендерівському НВК

Дата: 02.09.2019 14:08
Кількість переглядів: 398

 

Фото без опису

 

ДЕНЬ ЗНАНЬ У ШЕНДЕРІВСЬКОМУ НВК

Вересневий туман

Огортає світанкові роси.

Це початок дзвінкій

Гомінливій школярській порі.

       Свято Першого дзвоника завжди було особливою подією як для учнів, їхніх батьків, так і для вчителів. Саме 1 вересня починається навчальний рік в школах. Хтось переступає поріг школи вперше цього дня, для когось навчальний рік вже випускний. Однак всі учні назавжди запам’ятають шкільні дні, наповнені і веселощами, і важким навчанням. Для першокласників і старшокласників цей день є одиним  з найбільш зворушливих. Для одинадцятикласників - це останній рік навчання, а для першачків – це крок у незвідане. Свято Першого дзвоника в Шендерівському  НВК відбулося в атмосфері піднесеного настрою. Школярі, вчителі, батьки та представники влади зібрались біля стін школи, щоб разом розпочати новий навчальний рік. Свято відкрилося Державним Гімном України. З привітаннями та настановами до школярів  звернулися  в.о.директора школи Чердашова Валентина Іванівна та в.о.старости с.Шендерівка Щербина Володимир Миколайович.  Привітали першачків і учні 11 класу та подарували їм  подарунки.

    Усім, хто розпочав новий навчальний рік шановні гості побажали наполегливості, терпіння, нових звершень та успіхів. Цей святковий день не обійшовся також без подяк і нагород. Похвальними листами було нагороджено відмінників: Крутенко Аліну, Ляшенко Вероніку, Левченко Катерину, Жуган Марію, Ромашка Артема. Грамотою за активну участь в «Екологічні й варті» нагороджено Назаренко Вікторію, Олійник Каріну, Пономарьова Максима, Ромашка Артема, Оніщенко Яну.

    Незабутньо і зворушливо звучали вірші з уст маленьких першокласників, які вже сьогодні вперше у своєму житті сядуть за парти. Для них - це новий етап, це початок шляху, тривалістю у дванадцять років, у Країні знань. На завершення урочистої лінійки, хвилююче зазвучав дзвіночок у руках маленької першокласниці, який покликав школярів до класів на перший урок.  

 

 

                                                                                  Назаренко Н.С.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь