Засідання комісії з питань детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення

Дата: 28.02.2019 13:10
Кількість переглядів: 807

27.02.2019р.в Стеблівській ОТГ відбулося засідання комісії з питань детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення за участю: селищного голови         Данільченка О.В., начальника Корсунь-Шевченківського відділу Смілянської ОДПІ ГУ ДФС у Черкаській області Шевченка Т.В., начальника Корсунь-Шевченківського відділу обслуговування громадян ГУ ПФУ в Черкаській області Пшоно В.Г., директора Корсунь-Шевченківської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Германової В.А., інспектора праці виконавчого комітету Стеблівської селищної ради Левченко О.М., начальника відділу соціально-економічного  розвитку виконавчого комітету Стеблівської селищної ради Сасіна С.О., в.о. старости с. Дацьки Кравченко В.П., в.о. старости с. Сидорівка Бойко Л.М.,  куди були запрошені суб’єкти господарювання, які здійснюють діяльність на території Стеблівської ОТГ.

Заслухавши 12 суб’єктів господарювання, які за даними ДФС та Пенсійного фонду виплачують заробітну плату нижче мінімального рівня, комісією було встановлено, що ті працівники, яким було виплачено заробітну плату нижче мінімального рівня, за оплачуваний період знаходились у відпустці, деякі на лікарняному, інші працювали не повний робочий день.

Інспектором праці виконавчого комітету Стеблівської селищної ради Левченко О.М. було роз’яснено присутнім про те, що під час інспекційного відвідування, нею, як посадовою особою перевіряється оформлення трудових відносин, дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці та строки виплати заробітної плати, а також звернула увагу присутніх на відповідальність за порушення законодавства про працю.

На засіданні комісії присутнім учасникам зібрання було доведено до відома інформацію про те, що основним напрямом роботи комісії з питань детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення є проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи, надання консультацій.

А також той факт, що офіційне працевлаштування з укладанням трудового договору гарантує працівнику гідні і безпечні умови праці, регулярну виплату зарплати, страхування на випадок тимчасової втрати працездатності чи безробіття, а роботодавець не буде сплачувати фінансові штрафи та адміністративні стягнення за порушення трудового законодавства.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь