Пошук

ОГОЛОШЕННЯ ПРО НАМІР ЩОДО ПЕРЕДАЧІ В ОРЕНДУ НЕРУХОМОГО МАЙНА, ЩО НАЛЕЖИТЬ СТЕБЛІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

Дата: 23.11.2018 14:29
Кількість переглядів: 675

Назва об’єкта оренди, його місцезнаходження: нерухоме майно комунальної власності - частина приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини загальною площею 20 м2, що розташована за адресою: смт Стеблів, вул. Нечуя - Левицького, 5.  Балансоутримувач: Стеблівська селищна рада. Термін оренди: 2 роки 11 місяців.

Цільове використання об'єкта оренди – розміщення аптеки, що реалізує готові ліки.

Розмір орендної плати розрахований: згідно пункту 19.  табл.2 «Орендні ставки за використання нерухомого майна» додатку 3 «Методика розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Стеблівської територіальної громади, яке передається в оренду»  рішення селищної ради від 15.06.2017 №6-4/VII  «Про затвердження Положення про оренду майна комунальної  власності Стеблівської територіальної громади» із врахуванням незалежної оцінки (звіт про оцінку майна № 082 – 9/2018 від 11.09.2018 року) за ставкою 8 % від вартості частини орендованого нерухомого майна і становить за базовий місяць  – 1471,94 грн.

Заяви щодо оренди об’єкта комунальної власності, на яке надано оголошення про намір передати майно в оренду, приймаються в приміщенні Стеблівської селищної ради з 8.00 до 17.00 (перерва з 12.00 до 13.00), крім суботи та неділі, за адресою: смт Стеблів, вул. Партизанська, 4, кабінет секретаря селищної ради. Заяви із зазначенням найменування суб’єкта підприємницької діяльності, його місцезнаходження та платіжних реквізитів (МФО, код ЄДРПОУ, розрахунковий рахунок) про намір взяти в оренду майно комунальної власності разом із пакетом документів подаються на ім’я селищного голови.

Заявникам, які є юридичними особами, необхідно надати: заяву; копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців; копію установчих документів; довідку державної податкової служби про внесення до реєстру неприбуткових установ та організацій (у разі потреби).

Заявникам, які є фізичними особами, необхідно надати: заяву, копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців; копію паспорта та ідентифікаційного коду.

Всі копії  документів подаються за умови представлення їх оригіналів (для фізичних осіб), або копії документів – завірені підписом керівника, скріплені печаткою із зазначенням дати (для юридичних осіб).

Заяви про намір взяти в оренду майно подаються в довільній формі.

Заяви про оренду за формою та документи згідно з переліком (додаток 3 до цього Положення), що надійшли до орендодавця після дати публікації оголошення про намір передати це майно в оренду, не розглядаються.

Строк прийняття заяви: протягом 10 робочих днів після розміщення оголошення.

У разі надходження двох і більше заяв щодо оренди об’єкта комунальної власності, на який надане оголошення про намір передати в оренду, Стеблівська селищна рада оголошує конкурс на право укладання договору оренди даного нежитлового приміщення, яке належить Стеблівській територіальної громаді. При цьому орендарем відшкодовується до бюджету Стеблівської об'єднаної територіальної громади витрати на проведення  незалежної (експертної) оцінки.

Орендоване майно на період строку дії договору оренди страхується орендарем на користь орендодавця впродовж 30 днів після укладення договору оренди. Орендар зобов'язаний постійно поновлювати договір страхування таким чином, щоб увесь строк оренди майна було застрахованим.

Оплата послуг страховика здійснюється за рахунок орендаря (страхувальника).

Додаткову інформацію можна отримати за адресою: 19451, смт Стеблів, вул. Партизанська, 4, телефон (04735) 5-90-14         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь