Пошук

ОГОЛОШЕННЯ ПРО НАМІР ЩОДО ПЕРЕДАЧІ В ОРЕНДУ НЕРУХОМОГО МАЙНА, ЩО НАЛЕЖИТЬ СТЕБЛІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

Дата: 26.07.2018 09:43
Кількість переглядів: 670

Назва об’єкта оренди, його місцезнаходження : окреме індивідуально визначене майно комунальної власності – частина нежитлового приміщення майстерні загальною площею 28,2 м .кв., що розташована за адресою: с. Сидорівка, вул. Шевченка, 1.  Балансоутримувач: Стеблівська селищна рада. Термін оренди: 2 роки 11 місяців.

Розмір орендної плати: згідно з Методикою розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу з врахуванням незалежної оцінки (звіт про оцінку майна № 055 – 6/2018 від 26.06.2018 року) становить за базовий місяць  – 485, 54 грн.

Об’єкт оренди може бути переданий в оренду для здійснення іншого виду діяльності згідно з умовами, що будуть визначені у договорі оренди. 

Заяви щодо оренди об’єкта комунальної власності, на яке надано оголошення про намір передати майно в оренду, приймаються в приміщенні Стеблівської селищної ради з 8.00 до 17.00 (перерва з 12.00 до 13.00), крім суботи та неділі, за адресою: смт Стеблів, вул. Партизанська, 4, кабінет секретаря селищної ради. Заяви із зазначенням найменування суб’єкта підприємницької діяльності, його місцезнаходження та платіжних реквізитів (МФО, код ЄДРПОУ, розрахунковий) про намір взяти в оренду майно комунальної власності разом із пакетом документів подаються на ім’я селищного голови.

Заявникам які є юридичними особами, необхідно надати: копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців; копію установчих документів; Довідку державної податкової служби про внесення до реєстру неприбуткових установ та організацій (у разі потреби).

Заявникам, які є юридичними особами, необхідно надати: копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців; копію паспорта та ідентифікаційного коду.

Всі копії  документів подаються за умови представлення їх оригіналів (для фізичних осіб), або копії документів – завірені підписом керівника, скріплені печаткою із зазначенням дати (для юридичних осіб).

Строк прийняття заяви: протягом 10 робочих днів після розміщення оголошення.

У разі надходження двох і більше заяв щодо оренди об’єкта комунальної власності, на який надане оголошення про намір передати в оренду, Стеблівська селищна рада оголошує конкурс на право укладання договору оренди даного нежитлового приміщення, яке належить Стеблівській територіальної громаді.

Додаткову інформацію можна отримати за адресою:  смт Стеблів, вул. Партизанська, 4, телефон (04735) 5-90-14 

Фото об'єкта:

https://drive.google.com/file/d/1srji12cO9JCDBvLktRWFITnDna2ujJsg/view

 

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь