Рішенням сесії Стеблівської селищної ради введено в штат посаду "Інспектор праці"

Дата: 18.04.2018 14:31
Кількість переглядів: 768

Державна служба України з питань праці видала службові посвідчення 5 інспекторам праці органів місцевого самоврядування Черкаської області.

У грудні повноваження інспектора праці надані:

- інспектору праці виконавчого комітету Стеблівської селищної ради Корсунь-Шевченківського району Оксані Левченко.

Фото без опису

Заступник начальника Управління Марина Жаркова вручила Оксані Левченко та Віті Кругляк посвідчення інспектора праці, що надає працівникам органів місцевого самоврядування повноваження на інспекційне відвідування підприємств щодо здійснення контролю у сфері зайнятості та оплати праці (з питань своєчасної та у повному обсязі оплати праці, додержання мінімальних гарантій в оплаті праці, оформлення трудових відносин).

      Під час вручення посвідчень Марина Жаркова підкреслила важливість повноважень, делегованих органам місцевого самоврядування статтею 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

«У Черкаській області відстоювати права найманих працівників будуть не лише інспектори Управління, а й наші колеги з органів місцевого самоврядування, – відзначила Марина Жаркова. – Ми вітаємо Вас з отриманням посвідчень інспекторів праці та обіцяємо всебічну підтримку в оволодінні належними знаннями, практичну і консультативну допомогу при проведенні інспекційної роботи, наданні роз’яснень роботодавцям та працівникам».

Інформація до відома

Державна служба України з питань праці попереджає: у регіонах можливі випадки відвідування суб’єктів господарювання шахраями під виглядом інспекторів праці, які нібито мають повноваження на інспекційне відвідування. Погрожуючи великими штрафами, псевдоінспектори вимагають у підприємців гроші.

Інформацію щодо виданих посвідчень інспекторам праці органів місцевого самоврядування можна перевірити на сайті Держпраці у розділі «Здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю» підрозділі – Інформація про службові посвідчення інспекторів праці органів місцевого самоврядування або за телефоном: (044) ‎279-00-85.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь