Прес-тур до Набутівської та Стеблівської ОТГ у рамках старту інформаційної кампанії «Досвід успішних громад Черкащини»

Дата: 17.12.2017 20:58
Кількість переглядів: 806

Фото без опису

Прес-тур до Набутівської та Стеблівської ОТГ у рамках старту інформаційної кампанії «Досвід успішних громад Черкащини»

15 грудня 2017 року відбувся прес-тур до Набутівської та Стеблівської ОТГ у рамках старту інформаційної кампанії «Досвід успішних громад Черкащини».

          Згідно з планом прес-туру журналісти відвідали Набутівську ОТГ, а потім продовжили свій шлях до Стеблівської ОТГ.

Першим об'єктом була амбулаторія загальної практики сімейної медицини, де за кошти ДФРР проведено утеплення фасаду, замінено вікна та покрівлю. Відзначили те, що якісно виконані будівельні роботи, застосовано сучасні матеріали та, як зазначив С. Слинько, підібрано цікаві кольори.

Відвідали ВАТ «Стеблівська бавовняна прядильно-ткацька фабрика» та ТМ «Ярослав», які є зразковими платниками податків та допомагають у розвитку громади.

Незабутні краєвиди вразили наших гостей - це гребля ГЕСу, історична пам'ятка «Городище» - поселення ранньозалізного віку, давньоруського часу, 16 – 18 століть під назвою Грецький Городок.

Оглянули службове житло – будинок та земельну ділянку для лікаря загальної практики сімейної медицини, який придбано за кошти бюджету об’єднаної територіальної громади. Журналісти відмітили, що дуже добре, коли громада піклується про своїх жителів, шляхом придбання житла для молодих спеціалістів. Наразі проблема забезпечення лікувальних установ молодими фахівцями є актуальною і тому у планах громади є придбання ще одного службового житла за кошти бюджету об’єднаної громади.

Побували на лісопереробному підприємстві ТОВ «КОРІС» АМ», яке є одним із найбільших платників податків та спонсором громадських заходів громади.

Відвідали заклад дошкільної освіти «Росинка», де проведено утеплення фасаду за кошти державної субвенції, адже піклування про найменших жителів громади - це інвестиція у майбутнє.

Наступними об'єктами в смт. Стеблів були: селищна рада, будинок культури, церква, літературно-меморіальний музей                І. С .Нечуя-Левицького та вулиці Чкалова, Тараса Шевченка, де проведено капітальний ремонт доріг за кошти державної субвенції та бюджету територіальної громади.

Довго чекали на ремонт сільського клубу в с. Переможинці, де замінено віконні блоки в приміщенні клубу, у бібліотеці покрито пластиком стіни та стелю, оздоблено ламбрикенами.

У с. Дацьки встановлено новий дитячий майданчик та придбано для Дацьківського НВК комп’ютерну техніку за кошти бюджету об’єднаної територіальної громади. Відвідали школу, де директор Вдовченко Л. П. поділилась позитивними змінами в освіті ОТГ.

У с. Яблунівка проведено частковий капітальний ремонт дороги по вул. Чіковані, відремонтовано приміщення клубу за кошти державної субвенції та бюджету об’єднаної територіальної громади.

Громаді є ще багато чого показати, чим поділитись, але час був обмежений.

Анжела Буценко

Фото без описуБіля селищної ради

Фото без описуБудинок для лікаря

Фото без описуТзОВ «КОРІС» АМ»

 

 

Фото без опису

Заклад дошкільної освіти "Росинка"

 

Фото без описуЛітературно-меморіальний музей І. С. Нечуя-Левицького

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь