ТОВ "ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ" Корсунь-Шевченківський центр обслуговування споживачів

Дата: 16.01.2024 10:22
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

Селищенська сільська рада

19443, Черкаська обл., Звенигородський р-н, с.

Селище, вул. Центральна, буд.17

vykonkomselyshche@jukr.net

Корсунь - Шевченківська міська рада

19402, Черкаська обл., Черкаський р-н, м.

Корсунь-шевченківський, вул. Шевченка, буд. 42

rada korsun@ukr.net

Набутівська сільська рада

19425, Черкаська обл., Черкаський р-н, с.

Набутів, вул. Центральна, буд. 190/1

nabutiv-rada@ukr.net

Стеблівська селищна рада

19451, Черкаська обл, Звенигородський р-н, смт.

Стеблів, вул Партизанська, буд. 4

steblivsr@ukr.net

 

    Товариство з обмеженою відповідальністю «Черкасиенергозбут» (далі -

«Товариство») повідомляє, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 року Nº 1405 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо оплати житлово-комунальних послуг», Уряд зняв мораторій на припинення надання житлово-комунальних послуг. Зокрема можливе відключення електропостачання у разі несплати або сплати за електроенергію у неповному обсязі населенням, яке проживає на неокупованих територіях та територіях, на яких не ведуться активні бойові дії.

    На даний час, з метою забезпечення ефективної та безперебійної роботи енергетичної системи в регіоні, Товариство здійснює комплекс організаційних заходів щодо підготовки та проведення процедури припинення електропостачання побутовим споживачам, які мають прострочену заборгованість за спожиту електричну енергію.

    Також, з метою уникнення припинення постачання електричної енергії та додаткових витрат побутових споживачів - боржників на послуги з припинення та відновлення електропостачання, Товариство завчасно здійснює інформування таких споживачів (на офіційному сайті Товариства: http://energozbut.ck.ua, в засобах масової інформації, по телефону, листами, іншими засобами звʼязку) щодо необхідності сплатити наявну заборгованість за спожиту електричну енергію або укласти договір про реструктуризацію наявної заборгованості. В тому числі, Товариство звертає особливу увагу на те, що в умовах військової агресії російської федерації проти України, поряд з економним використанням електричної енергії як стратегічного ресурсу держави, дуже важливо вчасно та в повному обсязі здійснювати оплату за її використання.

    В звʼязку з цим, з метою недопущення виникнення непорозумінь та соціальної напруги в суспільстві в процесі здійснення взаєморозрахунків та проведення процедури припинення електропостачання побутовим споживачам, в тому числі боржникам - учасникам бойових дій та членам їхніх сімей, які проживають разом із ними, соціально незахищеним категоріям населення тощо, Товариство звертається з проханням додатково інформувати населення на території Вашої громади стосовно вищезазначеної інформації (шляхом розміщення її в місцевих засобах масової інформації, на дошках оголошень тощо), в тому числі, щодо необхідності термінової оплати наявної простроченої заборгованості або можливого врегулювання її оплати шляхом укладання договору про реструктуризацію такої заборгованості.

    Для цього, Товариство завчасно та на постійній основі планує направляти на Вашу електронну адресу перелік побутових споживачів по Вашій громаді, які повідомлені (з дотриманням всіх організаційно-технічних заходів, передбачених чинним законодавством України) про припинення електропостачання.

   Додатково, для інформування населення, надаємо перелік документів, необхідних для можливого укладення договору про реструктуризацію заборгованості, після відповідного звернення споживача до Корсунь-   Шевченківського центру обслуговування споживачів (м. Корсунь-Шевченківський, вул. Ярослава Мудрого, 20) (довідки за тел.: (067)510-54-36,

(089)250-04-20):

  1. Копія паспорту та ідентифікаційного коду боржника-власника (власників) житла;
  2. Копія документів, що підтверджують право власності/користування житлом;
  3. Довідка про склад сімʼї (місце реєстрації) боржника (надає місцевий ЦНАП);
  4. Довідки, що підтверджують неплатоспроможність споживача (довідка про доходи, про звільнення, про вимушений простій тощо) з місця роботи або з ДПС України;
  5. Посвідчення УБД (за наявності) або довідка про перебування в ЗСУ;
  6. Копія квитанції про сплату не менше 10% від наявного боргу.

 

З вдячністю за співпрацю та розуміння,

Начальник групи Корсунь-Шевченківського ЦОС                     Олександр ПОЛІЩУК


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь