Уманщина готується до прийому прочан на Рош га-Шана

Дата: 20.08.2021 09:55
Кількість переглядів: 311

Фото без описуФото без опису

Низку актуальних питань, які потребують узгодження з українського та ізраїльського боку з підготовки Умані до святкування Рош га-Шана, обговорили очільник Черкащини Олександр Скічко та Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні пан Міхеїл Бродський. Залучили до засідання також профільні структури.

Паломники вже активно з’їжджаються до Умані. Наразі прибули близько 7,5 тис. осіб.

Насамперед учасники зустрічі обговорили питання порядку та безпеки, вакцинації та тестування. Також акцентували увагу на утилізації відходів.

– Ми докладаємо максимум зусиль для організації святкувань належним чином, – наголосив Олександр Скічко. – Максимально мобілізовано всі служби для забезпечення громадського порядку та безпеки. Традиційно українські силовики співпрацюють із поліцейськими Держави Ізраїль. Я вдячний ізраїльській стороні за активну співпрацю. Також проводимо активну вакцинальну кампанію, щоб щепити якомога більше уманчан. Зокрема, це стосується працівників сфери обслуговування, які не допускатимуться до роботи без щеплення.

Водночас, наголосив він, важливе питання тестування й паломників. Ізраїльська сторона пообіцяла налагодити належну співпрацю з єврейською громадою, щоб вирішити це питання силами самих паломників або спонсорів.

– Є багато питань щодо вчасного вивезення сміття, – додав голова ОДА. – Не всі готелі уклали договори з прибиральної компанією, а комунальні служби не справляються з великим обсягом відходів. Дав доручення допрацювати це питання.

Зі свого боку пан Посол Держави Ізраїль в Україні пан Міхеїл Бродський подякував Україні за організацію проведення святкувань і прийому паломників. Він пообіцяв, що Черкащина може розраховувати на підтримку Ізраїлю у цьому питанні. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь