Пошук

Понад 500 призовників з Черкащини поповнять лави ЗСУ цієї осені

Дата: 12.10.2020 08:25
Кількість переглядів: 273

В області розпочалися планові відправки строковиків до військових частин. З 1 жовтня до 31 грудня від Черкащини призовуть 507 осіб. Про це у ході пресконференції повідомив заступник обласного військового комісара, начальник відділу комплектування та призову Олег Петров.

Загалом Збройні Сили України поповняться 290 призовниками, Національна Гвардія України – 172, Державна Прикордонна Служба України – 30, Державна Спеціальна служби транспорту – 15.

– Підлягають призову на строкову військову службу придатні за станом здоров’я до військової служби чоловіки від 18 до 27 років, які не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу, – нагадав Олег Петров. – Вони проходитимуть службу у навчальних підрозділах військових частин на території країни. Участь в проведенні АТО-ООС на території Донецької та Луганської областей призовники не беруть! У зв’язку із пандемією COVID-19 як під час весняно-літнього, так і під час осіннього призову обов’язковим для призовників, які відправлятимуться до військових частин, є результат тесту на коронавірус. Направлення на здачу цього аналізу надаватиметься юнакові під час проходження медичної комісії.

В разі виявлення у громадянина позитивного тесту, йому надаватиметься час на лікування, після якого повторне тестування. Нагадуємо, що будь-яке відвідування громадянами військових комісаріатів відбувається лише в засобах індивідуального захисту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь