Круглий стіл в Корсунь-Шевченківській районній філії

Дата: 21.11.2019 14:40
Кількість переглядів: 480

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Круглий стіл в Корсунь-Шевченківській районній філії.

Існує безліч актуальних питань, які потребують безперервної уваги. Кілька з них обговорювались під час круглого столу, який відбувся в Корсунь-Шевченківській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості 21 листопада 2019 року.

Під час круглого столу обговорювались такі питання, як масове вивільнення працівників, працевлаштування молоді, зокрема, неповнолітніх, захист прав осіб з інвалідністю.

Участь в обговоренні взяли головний державний інспектор Управління держпраці в Черкаській області Любов Корякіна, директор Корсунь-Шевченківської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Валентина Германова, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Корсунь-Шевченківського районного центру зайнятості Альона Шостак, провідний юрисконсульт Корсунь-Шевченківської районної філії Неля Яценко. Також участь приймали інспектор праці Виконавчого комітету Стеблівської селищної ради Оксана Левченко, представники Корсунь-Шевченківської адміністрації, підприємств та організацій району, для яких питання, винесені на розгляд є актуальними.

Після заходу головний державний інспектор Управління держпраці в Черкаській області Любов Корякіна провела особисті зустрічі з бажаючими та надала персональні консультації стосовно дотримання трудового законодавства.

Нагадуємо, що за консультаціями стосовно законодавства про зайнятість, трудового законодавства, підбору персоналу та оформлення трудових відносин, роботодавці можуть звертатись до відділу взаємодії з роботодавцями Корсунь-Шевченківської районної філії Черкаського ОЦЗ. Фахівці відділу завжди готові надати необхідну допомогу.

 

Ми працюємо, щоб працювали Ви!

Відділ взаємодії з роботодавцями

Корсунь-Шевченківської районної філії Черкаського ОЦЗ

вул. Ювілейна, 17А каб. №16

(04735) 20085

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь