ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації «Генеральний план смт Стеблів Звенигородського району Черкаської області»»

Дата: 26.05.2021 14:40
Кількість переглядів: 538

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ

проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації «Генеральний план смт Стеблів Звенигородського району Черкаської області»»

 

  1. Генеральний план смт. Стеблів Звенигородського Черкаської області розробляється згідно з рішенням Стеблівської селищної ради №14-5/VII від 26.02.2018 р. Генеральний план є основним видом містобудівної документації на місцевому рівні, призначений для обґрунтування довгострокової стратегії розвитку та забудови, іншого використання території населеного пункту, розробляється і затверджується в інтересах Стеблівської територіальної громади з урахуванням державних, громадських та приватних інтересів.
  2. Орган, що приймає рішення про затвердження документа державного планування (далі ДДП) – Стеблівська селищна рада.
  3. Процедура громадського обговорення:
  • дата початку та строки здійснення процедури: від 27.05.21 р. і триває до 25.06.21 р. включно;
  • способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: 19451, Черкаська обл., Звенигородський р-н, смт Стеблів, вул. Партизанська, буд. 4. та на ел. скриньку: steblivsr@ukr.net.
  • дата, час і місце проведення громадських слухань: слухання відбудуться 16.06.21 р. об 11:00 год. у приміщенні Стеблівської селищної ради за адресою: смт Стеблів, вул. Партизанська, буд. 4.
  • орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проєктом ДДП, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДПСтеблівська селищна рада за адресою: смт Стеблів, вул. Партизанська, буд. 4. Із проєктом ДДП та Звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись на офіційному сайті Стеблівської громади: https://steblivska-gromada.gov.ua/
  • орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова, електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій Стеблівська селищна рада; 19451, Черкаська обл., Звенигородський р-н, смт Стеблів, вул. Партизанська, буд. 4; steblivsr@ukr.net; від 27.05.21 р. до 25.06.21 р. включно;
  • місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДДП: Стеблівська селищна рада; смт Стеблів, вул. Партизанська, буд. 4.
  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту ДДП: відсутня.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь